teamwork: group of industrial workers in a refinery - oil processing equipment and machinery

Bedrijfscultuur

Powerspex werd in 1997 opgericht als een familiebedrijf op het gebied van procesautomatisering. Hengelo is de uitvalsbasis en in 2017 is daar de locatie Veenendaal bijgekomen.

Meteen sinds het begin wordt gewerkt met een mix van ervaren medewerkers en jong talent – zowel in de werkplaats, op kantoor als in de buitendienst – en dat is altijd zo gebleven.
De organisatie is flink gegroeid sinds de oprichting, maar de bedrijfscultuur is hetzelfde gebleven: bij Powerspex wordt gewerkt op een collegiale manier en is het gebruikelijk dat medewerkers vriendschappelijk met elkaar omgaan.
Bij Powerspex werken we met z’n allen aan opdrachten en zo komen we samen tot een goed resultaat.

Alle leeftijden

Bij Powerspex werken mensen van allerlei leeftijden. De jongste is 15, de oudste 72. Jong leert van oud(er) en omgekeerd. We kunnen buigen op ervaring en tegelijkertijd werken aan innovatie.
Het verloop onder het personeel is bijzonder laag; het is bij Powerspex heel gebruikelijk om er je volledige loopbaan te vervolmaken.

Organisatiestructuur

De organisatiestructuur van Powerspex is helder. Jan Wilmink is de eigenaar, er zijn drie directieleden en vervolgens iets meer dan honderd medewerkers. Bij ons geen onpersoonlijke bedrijfsvoering, integendeel. Geen investeringsmaatschappij, maar een betrokken eigenaar die er persoonlijk voor wil zorgen dat iedere werknemers op z’n plek is en het beste uit zichzelf haalt. Werknemers tevreden, bedrijf gezond.

Ontplooiingsmogelijkheden

Heb je ambities, wil je meer leren? Dan ben je bij Powerspex helemaal aan het goede adres. Er zijn volop groeimogelijkheden en voortdurend nieuwe kansen wat betreft werk, locatie, functie, cursussen en opleidingen.

Standplaats & reizen

Werken bij Powerspex is bovendien een kans om plekken te ontdekken. Onze basislocaties zijn in Hengelo (O) en Veenendaal (U) van waaruit we werken aan opdrachten in binnen- en buitenland. Binnen sommige functies is het bepaald niet ongebruikelijk om aan de slag te gaan op locatie.

Verdiensten

De verdiensten bij Powerspex zijn sowieso markt-conform en zijn daarnaast afhankelijk van factoren als ervaring en expertise.
Jonge werknemers die definitief voor Powerspex kiezen, krijgen de mogelijkheid om al snel een goed basisinkomen te verdienen. Daar hoeven ze geen decennia over te doen. Immers; jonge mensen hebben nog heel wat te investeren in de toekomst.

Kom je bij ons werken?

Welke functie je ook gaat bekleden binnen Powerspex, je bent verzekerd van een uitdagende baan in een collegiale omgeving. Of je nou op kantoor, in de werkplaats of in de buitendienst werkzaam bent; je staat altijd in contact met de andere Powerspexers.
Wie komt werken voor Powerspex, wordt lid van een hecht team van vakmensen en engineers waar altijd ruimte is voor waardevolle krachten die de Powerspex-gedachte uitdragen. Hier werken we samen aan het beste resultaat.

Actuele vacatures