teamwork: group of industrial workers in a refinery - oil processing equipment and machinery

Stage & afstudeerprojecten

Op zoek naar een stageplek? Powerspex biedt stagiairs en afstudeerders volop mogelijkheden.

Powerspex heeft veel ervaring in het begeleiden van stagiairs. Sterker nog: maar liefst 75 procent van de werknemers is via een stage bij het bedrijf gekomen. Veel stagiairs kiezen voor Powerspex als werkgever na hun studie. Ook zijn er veel afstudeerders werkzaam bij Powerspex. Zij krijgen volop ruimte en mogelijkheden om afstudeerprojecten te volbrengen. Onderwerpen genoeg in ons vakgebied. Stagiairs komen van allerlei opleidingen, op alle niveaus, van MBO niveau 2 tot en met universiteit.

Aanmelden voor stageplek

Zou je graag aan de slag willen als stagiair bij Powerspex? Kijk dan op www.stagemarkt.nl voor een overzicht van mogelijke stages of neem contact op met Gerko Dubbink, HRM@powerspex.nl. Hij kan je er alles over vertellen.

ROC van Twente

Met het ROC van Twente heeft Powerspex een speciale band. Veel ROC-studenten kiezen voor Powerspex voor een stage. Een van de werknemers van Powerspex is zelfs docent op het ROC.

Bijbanen

Bij Powerspex werkt een aantal zaterdag- en vakantiewerkers. Zij doen al op jonge leeftijd ervaring op in de werkplaats en leren over alle disciplines. Elke zaterdag zijn er zo’n zes jonge werknemers aan het werk bij Powerspex.

Actuele vacatures